Netwerken van Sura Media Producties

Sura Media Producties ontmoet u graag op een van de onderstaande netwerk clubs.

Geen lid? Neem dan contact met ons op voor een uitnodiging.

Sura Media Producties - Contract FC Utrecht, De Gouden Pitch.

fCN Founders Carbon Network

Founders Carbon Network – fCN – komt voort uit een hechte groep zakelijke relaties van Merlin Melles, visitekaartje en boegbeeld van het succesvolle Founders Carbon Network. Zij legde twintig jaar geleden de basis voor een business-netwerk dat qua kwaliteit, identiteit, naam en faam in Nederland zijn gelijke niet kent. Het specialisme van Founders Carbon Network anno 2015 is dat het werkelijk alle branches vertegenwoordigt.

www.fcn-nl.com

Netwerkclub MKB Brabants Genoegen

De naam en het idee zijn nieuw, netwerken niet. In vele vormen wordt het toegepast. MKB Brabants Genoegen heeft gekozen voor een dinervorm met als toevoeging een combinatie van succeselementen die reeds toegepast werden in vele andere netwerkclubs.

MKB Brabants Genoegen bestaat sinds 9 mei 2012 en heeft inmiddels vele netwerkdiners, netwerkborrels en beurzen georganiseerd.

Dit alles is gecombineerd tot een unieke formule.

www.brabants-genoegen.nl

Netwerk Brabant verbindt ondernemers

Ondernemen is ook bruggen slaan naar andere ondernemers. Het Netwerk Brabant-platform heeft als doel zakenmensen met elkaar in contact te brengen.

www.netwerk-brabant.nl

Regio Business

Wij brengen ondernemende mensen met elkaar in contact. Ons 3D Business concept vormt hiervoor de basis: offline met onze zakenmagazines, face-2-face via onze BOB Events en online met het Business platform. Wij informeren, adviseren, denken mee, kijken vooruit en organiseren. Met als doel jouw netwerk te verduurzamen.

www.regio-business.nl

LinkedIn

Uiteraard zijn wij ook te vinden op LinkedIn

www.linkedin.com/in/susanrastin