Partners van Sura Media Producties

Sura Media Producties werkt graag samen met u als partner aan het creëren van video content om uw business te vergroten.
Ook partner worden van Sura Media Producties? Neem dan contact met ons op.

Sura Media Producties - Samen video content creëren.

Welkom bij De Zoete Citroen
Ontslag, verbetertraject, reorganisatie of conflict? Dat heeft de smaak van een citroen. Het is zuur.
Maar hoe zuur een citroen ook mag zijn, hij is een smaakmaker, voorkomt verkleuring en heeft een verfrissende werking. De Zoete Citroen weet wat organisaties en mensen nodig hebben om van zure citroenen, zoete overwinningen te maken!  De Zoete Citroen biedt loopbaanbegeleiding, mediation en coaching.

www.dezoetecitroen.nl

Op onze website kunt u direct en gemakkelijk boeken in één van onze 7 locaties in Nederland. Of u nu op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie voor een meeting, training, groot congres of een flexibele werkplek, wij hebben voor elk evenement een geschikte oplossing voor u.
Met ons Meet Work Stay concept voorzien wij in alle behoeften van de eigentijdse zakelijke reiziger. Zo hebben al onze 6 hotels een zeer gunstige ligging aan de grote snelwegen en voldoende parkeergelegenheid, gratis Wifi verbinding in het hotel en wordt u persoonlijk welkom geheten door onze meeting host.

Het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, gelegen in het zakelijk hart biedt unieke congres en evenement faciliteiten.

www.postillionhotels.com

Collin Crowdfund staat voor comfortabel investeren!
Om dat waar te maken, werkt Collin in de breedte met uitstekende partners.
Of het nu gaat om creditrating, vormgeving of juridisch advies, onze toegankelijke partners staan – net als Collin zelf – voor deskundigheid, transparantie en passie bij alles wat zij doen. Wij werken graag met hen samen.

www.collincrowdfund.nl

Bedrijven, overheden, onderwijsinstituten en zorginstellingen richten zich steeds meer op hun core business. Alles wat daar niet toe behoort wordt uitbesteed. Facilicom Services Group is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan u alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Facilicom kan u op vrijwel elk terrein de juiste diensten leveren. We houden uw pand schoon, zorgen voor alle veiligheid, maken elke dag een smakelijke lunch voor uw medewerkers, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Ook bouw, verbouw, renovatie – inclusief de installatietechniek – en onderhoud van panden kunt u aan ons toevertrouwen.

www.facilicom.nl

Hart van Brabant is veerkrachtig en economisch vitaal. Met een excellent klimaat voor burgers, bedrijven, studenten en bezoeker om hier te werken, wonen, verblijven en recreëren.

Midpoint Brabant bundelt de krachten van ondernemers, onderwijs en overheid om dat klimaat te versterken. De samenwerking met maatschappelijke partners bevordert economische groei en stimuleert werkgelegenheid. Met oog voor de ontwikkeling van de arbeidsmarkt, het leefklimaat en duurzaam energiegebruik.

Social Innovation
Die samenwerking is innovatief en gebeurt bij voorkeur in proeftuinprojecten en living labs. Daardoor ontstaat meerwaarde: economisch én maatschappelijk. We noemen deze werkwijze Social Innovation. Dat resulteert in concrete projecten die zichtbaar bijdragen aan een vitale regio.